خرید کلیه محصولات بصورت تکی و عمده

از این مواد برای پاک کردن لاک خود استفاده نکنید.

فهرست مطالب

اکثر خانم های که از لاک ناخن برای رنگ کردن ناخن ها خوداستفاده می کنند همیشه از یک موضوع بسیار ناراحت هستند و آن هم بو دادن پاک کننده های ناخن می باشد.

این پاک کننده ها چون نوعی اسید هستند باعث می شود پوست و ناخن های شما به مرور زمان خشک شود و این آسیب جدی به پوست دست شما وارد می کند در ادامه این مقاله می خواهیم درباره متداول ترین محصولات پاکننده لاک ناخن و تاثیر آن بر ناخن و پوست صحبت کنیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

پاک کننده شیمیایی لاک ناخن
پاک کننده شیمیایی لاک ناخن

استون

استون رایج ترین پاک کننده ای است که در بین خانم ها بسیار رایج است. این ماده در حل کردن رنگ های استفاده شده از لاک ها بسیار موثر است و به علت داشتن خاصیت اسیدی بالا به راحتی لاک های روی ناخن و اطراف آن را پاک می کند.

با اینکه هنوز تحقیقاتی درباره میزان خسارت وارده شده بر روی پوست و ناخن بر اثر استفاده از این ماده هنوز مشخص نیست اما اگر شما یه مدتی از استون برای پاک کردن لاک خود استفاده کرده باشید حتما شاهد خشکی پوست اطراف ناخن خود شده اید که این اصلا چیز جالب نیست و در بلند مدت می تواند آسیب جدی به پوست وارد کند.

برای اطلاع از قیمت روغن کرچک اصل می توانید روی لینک آن کلیک کنید.

تولوئن

تولوئن یکی دیگر از موادی است که برای پاک کردن لاک استفاده می شود این ماده که به عنوان متیل بنزن شناخته می شود در واقع مشتق زغال سنگ یا منابع نفتی است. استفاده مکرر از این ماده باعث ایجاد سر درد و حالت تهوع می شود.

اتیل استات

اتیل استات نیز یکی از مواد رایج برای پاک کردن لاک های می باشد. این حلال از اتانول مشتق شده است و یکی از رایج ترین مواد موجود در پاک کننده های ناخن غیر استون است. با این حال، این یک محرک بالقوه است که هم با مشکلات عصبی و هم سرطان با قرار گرفتن در معرض طولانی مدت مرتبط است.

موادشیمیایی برای لاک ناخن
موادشیمیایی برای لاک ناخن

 

متانول

آخرین مواد برای پاک کردن لاک ناخن ها متانول می باشد. احتمالا خانم ها بیشترین کاربرد متانول را در پاک کردن رنگ ناخن ها بعد از لاک زدن مشاهده کرده اند.

اما این ماده کاربردهای زیادی و به صنعت تولید محصولات شیمیایی و بهداشتی از قبل عطر ها، شامپوها، موبرها و … استفاده می شود. برای اطلاع از قیمت متانول می توانید روی لینک آن کلیک کنید.

جالب است بدانید اکثر ناخن های مصنوعی که به فروش می رسد توسط متانول درست می شوند و این ماده به عنوان یک عامل چسبنده نقش موثری را ایفا می کند.

این ماده نسبت به استون سمیت کمتری دارد اما عوارض آن روی بدن بیشتر است و باعث تحریک چشم ها، پوست ها و ریه می شود. برای همین نباید زیاد از متانول استفاده کرد.

از جمله کاربردهای متانول استفاده از آن در ساخت انواع رنگزاها، رزین ها، عطرها و … می باشد. در رابطه با عطر بهتر است بدانید که خود عطر به تنهایی هیچ پخش بویی ندارد و برای ایجاد پخش بو از الکل ها و خانواده های آن مانند متانول استفاده می شود برای همین هنگامیکه یک عطر را برای مدت طولانی استفاده نکرده باشید خاصیت عطری خود را از دست می دهد و هنگام استفاده از آن شاهد بوی الکل و اسید خواهید بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *