خرید کلیه محصولات بصورت تکی و عمده

معرفی ماشین های بدون بنزین

فهرست مطالب

امروزه با استقبال بسیاری از کمپانی های جهانی در طراحی ماشین هایی که بدون بنزین کار می کنند، روبرو هستیم. این امر موجب شده تا استفاده از سوخت های شیمیایی نظیر متانول، در صدر سوخت های جایگزینی برای خودرو ها قرار گیرد.

یکی از دلایل استفاده از متانول مقرون به صرفه بودن آن است زیرا قیمت متانول نسبت به سایر سوخت ها اقنصادی تر است.در ادامه با انواع سوخت جایگزین برای ماشین بدون بنزین آشنا می شوید.

معرفی ماشین هایی که با باتری کار می‌کنند
ماشین هایی که با باتری کار می‌کنند

استفاده از متانول به عنوان سوخت ماشین

امروزه با افزایش میزان آلودگی ناشی از مصرف سوخت های فسیلی، استفاده از سایر سوخت ها به عنوان سوخت جایگزین، مورد بحث قرار گرفته است. یکی از سوخت هایی که به عنوان سوخت جایگزین معرفی شده، متانول است.

بیشتر بخوانید: گوارگام چیست و قیمت گوارگام در سال جاری چه تغییری کرده است.

یکی از مزیت های استفاده از متانول به جای بنزین در خودرو ها، میزان تجزیه پذیری بالای متانول است. به گونه ای که این ماده در محیط زیست به طور کامل تجزیه می شود و آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند.

علاوه بر این، متانول قابلیت تجدید پذیری دارد. بدین معنی که در صورت اتمام، می توان مجدداً آن را تولید کرد. در صورتی که سوخت های فسیلی قابلیت تولید مجدد ندارند. به دلیل داشتن عدد اکتان بالا در متانول، ایمنی آن نسبت به بنزین بیشتر است و علاوه بر راندمان بالاتر، قیمت مناسب تری نیز خواهد داشت.

متانول به جای بنزین
متانول به جای بنزین

مشکلاتی که متانول به عنوان سوخت خودرو ایجاد می کند

امروزه بسیاری از کشور ها بنزین را با حداکثر ۳ درصد متانول ترکیب کرده و به عنوان سوخت در خودرو ها استفاده می کنند. البته شایان ذکر است که برخلاف مزیت های چشمگیر متانول، اشکالاتی در استفاده از آن به عنوان سوخت خودرو وجود دارد.

یکی از بزرگ ترین اشکالات متانول، خاصیت خورندگی آن است که این امر می تواند موجب بروز اختلال در موتور خودرو ها شود.

علاوه بر این، مخلوط متانول و بنزین فشار بالایی دارد و انرژی کمتری نسبت به بنزین خواهد داشت. البته برای هر کدام از این مشکلات راه حل هایی ارائه شده است که می توان به استفاده از روغن های روانکاری و ضد خوردگی موتور و همچنین تنظیم فشار بخار بنزین پایه اشاره کرد.

برای اطلاع از قیمت روغن کرچک اصل می توانید روی لینک آن کلیک کنید.

علاوه بر این، با افزایش سایز باک خودرو ها نیز تا حدودی می توان محتوای انرژی متانول را افزایش داد.

ماشین بدون بنرین
ماشین بدون بنرین

معرفی خودرویی که با متانول کار می کند

امروزه استفاده از پیل های سوختی متانولی در اتومبیل های برخی از برند های شناخته شده و مطرح دنیا نیز به چشم می خورد. فولکس واگن، برندی آشنا در عرصه تولید خودرو های اسپرت و لوکس آلمانی است.

این برند همواره با به کارگیری برترین تکنولوژی های روز دنیا، جایگاه ثابتی را در عرصه تولید ماشین بدون بنزین به دست آورده است. در جدید ترین مدل های تولیدی این برند، یک سیستم پیل سوختی متانولی به چشم می خورد. این سوخت، هزینه ای بسیار کمتر از سوخت های معمولی دارد.

علاوه بر این، زمان سوخت گیری متانول خودرو های فولکس واگن، تنها ۳ الی ۵ دقیقه طول می کشد و سپس می تواند حدود ۹۰۰ کیلومتر را با این سوخت طی کند. جالب است بدانید که در این خودرو، متانول به صورت مستقیم نمی سوزد.

بلکه در طی انجام یک واکنش شیمیایی بین متانول و هوا در موتور خودرو، مقدار قابل توجهی دی اکسید کربن و آب تولید می شود. این امر موجب آزاد سازی الکترون ها از پیل سوختی می شود و نیروی لازم برای حرکت خود فراهم خواهد شد.

معرفی خودرو هایی که با باتری کار می کنند

نسل جدید ماشین بدون بنزین، به خودرو های هیبریدی تعلق دارد. این خودرو ها اغلب دارای دو موتور به صورت الکتریکی و بنزینی هستند که می توانند به صورت همزمان یا مستقل، از آن ها استفاده کنند.

خودرو های هیبریدی یا همان خودرو هایی که با باتری کار می کنند، دارای مصرف سوخت بسیار پایینی هستند که در نتیجه آلاینده کمتری را تولید می کنند.

علاوه بر این، استفاده از ماشین های هیبریدی تاثیر چشمگیری در کاهش گاز های گلخانه ای و سلامت محیط زیست دارد. این امر موجب شده تا کمپانی های قدرتمند جهانی نسبت به تولید این دسته از خودرو ها اقدام کنند.

شرکت تویوتا، از پیشگامان این عرصه است که با طراحی خودرویی به نام پریوس، گامی بزرگ در صنعت تولید خودرو های هیبریدی برداشته است.

خودروهای هیبریدیخودروهای هیبریدی
خودروهای هیبریدی

سوخت های جایگزین بنزین

نگرانی های جهانی در رابطه با تخریب محیط زیست توسط سوخت های فسیلی و گازهای گلخانه ای، کمپانی های خودروسازی جهانی را ملزم به استفاده از سوخت های جایگزین کرده است. استفاده از برق و موتور های الکتریکی، نخست سوخت جایگزین برای بنزین خواهد بود که با استفاده از یک باتری در خودرو ها، امکان پذیر است.

هیدروژن، سوخت ایمن دیگری است که امروزه به جای سوخت های فسیلی در برخی از خودرو ها استفاده می شود. هوندا FCX کلاریتی از فناوری پیل سوختی هیدروژن برای سوخت استفاده می کند. اتانول، متانول، نیتروژن مایع و … از دیگر سوخت های جایگزین سوخت فسیلی برای ماشین بدون بنزین هستند.

نتیجه گیری

ماشین بدون بنزین، ایده نوین و منحصر به فردی به منظور کاهش آلاینده های زیست محیطی ناشی از سوخت های فسیلی و گاز های گلخانه ای است. در این ماشین ها اغلب از متانول به عنوان سوخت جایگزین استفاده می شود.

بازرگانی شیمی فرنو، ارائه دهنده انواع فرمولاسیون های شیمیایی در اختیار مصرف کنندگان است که با تجربه سال های فراوان در این صنعت، تضمین کننده کیفیت انواع مواد شیمیایی خواهد بود.

سوالات متداول

  • اولین سوخت جایگزین بنزین کدام است؟

استفاده از برق و موتور های الکتریکی، نخست سوخت جایگزین برای بنزین خواهد بود که با استفاده از یک باتری در خودرو ها، امکان پذیر است.

  • خودرو هیبریدی به چه خودرویی گفته می شود؟

خودرو های هیبریدی یا همان خودرو هایی که با باتری کار می کنند، دارای مصرف سوخت بسیار پایینی هستند که در نتیجه آلاینده کمتری را تولید می کنند.

منبع : afdc.energy.gov

بازرگانی شیمی فرنو

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *